Bergen Swim Festival 2017, part 2

Klubbens 6 deltagere har hatt en flott langhelg i Bergen presterte veldig bra der! Trener Morten Berg-Hansen rapporterte hjem om veldig bra stemning og imponerende svømming. For noen var det første gang med konkurranse i 50 meters basseng og kanskje ekstra spennende, men alle leverte sterke prestasjoner gjennom helgen. Ekstra gøy var det at Aurora Stavøy kom seg til semifinale på 50 meter fri! Styret håper at dette inspirerer både de svømmerne som var i Bergen og andre i klubben til enda sterkere innsats videre. Neste stevne kommer allerede til helgen; Grottestevnet i Harstad.

Av proffenes innsats kan vi jo nevne svenske Sarah Sjøstrøm som stilte opp i 4 øvelser, vant 3 og fikk bronse i den 4.

Nevner selvfølgelig også Katinka Hosszu som stilte opp i alle øvelsene (16 totalt), dro hjem med 6 førsteplasser, 3 andreplasser og 1 tredjeplass. Svømte 32 starter på helgen (forsøk pluss finaler). Ikke rart hun har tilnavnet “Ironlady”!

Også veldig gledelig å se at Ingeborg Vassbakk Løyning fra Bjerkvik samt svømmere fra Harstad, Bodø og flere andre nordnorske klubber gjorde det godt.

For resultatlister, følg denne linken: http://ltmobil.medley.no/stevne.aspx?stevnenr=2252