Category: Aktuelt

Tromsø Open i nytt basseng!

22 svømmere fra Sortland SLK har i helgen (28 og 29 august) vært i Tromsø og konkurrert i det nye bassenget. Tromsø svømmeklubb arrangerte et flott stevne med stor deltagelse fra Nordland, Troms og Finnmark. Våre svømmere oppnådde meget positive resultater, noe som viser at det jobbes godt av både utøvere og trenere. Flere NM og UM-krav ble satt, noe som igjen viser at flere av våre svømmere holder bra nivå, også opp mot de beste i landet.

Nå ser vi fram mot flere utfordringer: NM/ UM for de aller beste og tradisjonsrike Kvæfjordstevnet i Borkenes og Julesvøm i Sørreisa. Men først skal det trenes, denne uken er NTG-svømmerne hjemme på høstferie og vil garantert være med på å inspirere resten på treninger!Tusen takk til våre startpalle-sponsorer!Årsmøte

Styret inviterer til årsmøte for Sortland SLK 2018 mandag 25. mars klokken 18.00. Sted Sortland vgs.

Vanlige årsmøtesaker, saksliste kommer etter LÅMØ!

 Sortlandscupen 2017

10-12 mars arrangerer vi Sortlandscupen 2017. Sett av helgen til svømming og hyggelig jobbing. Skulle det være noe bestemt du ønsker å bidra med (tidtaker, kafe, nattevakt, etc.) under stevnet er det lov å ønske på forhånd (post@sortlandslk.no) 🙂 Alle våre svømmer får delta under dette stevnet, enten i den approberte delen (vanlig konkurransesvømming) eller i pausesvømmen!

ivar-sortlandscupenNy webside

Sortland svømme- og livredningsklubb er på nett med ny webside.