SSLK på Spond

SSLK bruker appen Spond for å kommunisere med medlemmene om ting som har med trening/ stevner/ etc. å gjøre. Etter et års bruk ser vi nå et par ting som vi nå endrer for å gjøre det lettere for oss å spre informasjon på enklest mulig måte. Fra nå av skal alle medlemmer inn i gruppen som heter «SSLK – alle, så vil det være undergrupper som for eksempel «SSLK D-gruppen 2019-2020». Bruk denne lenken for å bli med på gruppen «SSLK – alle»: https://group.spond.com/NACHC

Ber også om alle sjekker sin svømmers profil på Spond, fint hvis informasjonen der er så ryddig som mulig! Alle ble nå lagt inn med informasjon fra Klubbadmin/ min idrett, så det kan være litt rot med telefonnummer og slikt. Noen svømmere står registrert med foreldres telefon (selv om de er 15 og «høybruker» av mobil og apper 🙂

Er det noen spørsmål er det bare å ta kontakt på post@sortlandslk.no eller via melding på Spond.

Comments are closed.