Aktiv april

Etter at Anders Inga, Anne Ragnhild Hansen og Aurora Stavøy nå er kommet hjem fra ÅM 2018 er det nå klart for noen aktive helger for Sortland svømme- og livredningsklubb.

Førstkommende helg har vi 15 svømmere i aktivitet på stevne hos Kvæfjord svømmeklubb, og 11 svømmere som tar turen til Bergen og Bergen Swim Fest. For de eldste svømmerene er nok dette et av årets høydepunkt. Her får de møte, konkurrere mot og se noen av de beste svømmerne i verden. Vi kan trekke fram Sarah Sjøstrøm (verdens beste kvinnelige svømmer) og et stort gjeng norske toppsvømmere som til stadighet setter nye norske rekorder. For de yngre svømmerne som tar turen med ferga over til Borkenes er jo det å dra på tur , sove på skole med resten av gjengen og få konkurrere sammen en bra inspirasjon for videre trening 🙂

Neste helg (20-22 april) drar 4 stk. fra trenersiden og styre til Gardermoen på svømmeforbundets “Kompetansehelga 2018“. Vi satser på at det gir mye inspirasjon til videre arbeid i klubben!

Siste helga i april er det klart for tur til Harstad og Grottestevnet. Påmeldingen er ikke ferdig enda, men vi håper at vi sender en stor tropp med svømmere til et flott stevne i Grottebadet!