LÅMØ 2019

Invitasjon til LÅMØ Nord 2019:

https://www.medley.no/dokumenter/innbydelser/2019/Mars/20190315SortlandSLKLAMONord2019I.pdf

 

Overnatting torsdag-fredag:

Til de klubbene som reiser langt og trenger overnatting kan vi den natten tilby overnatting i Sortland idrettshall (samme hall som bassenget ligger i). Pris pr. person 50,- kroner pluss at en voksen fra hver klubb som overnatter må stille seg tilgjengelig til nattevakt den natten. Vi organiserer liste over nattevakter så snart påmeldingene er kommet inn. Fredags morgen sliter vi med å organisere frokost, men vi skal hjelpe overnattende klubber på best mulig måte å få organisert frokost. Vil man ikke ordne dette selv, kan Sortland hotell være et alternativ. Ta kontakt så gjør vi det vi kan for å få det til på en bra måte.

Om filming under LÅMØ 2019

Svømmeforbundet og NIF har vært nødt til å lage nye direktiv for publisering av film og bilder på sosiale media og internett som følge av nytt datalagringsdirektiv og personverndirektiv. Svømmeutvalget har forsøkt å få presiseringer for streaming av video i forbindelse med mesterskap og mønstringer, men vi har foreløpig kun fått generelle retningslinjer å forholde oss til.

Dette får dessverre konsekvenser for LÅMØ 2019.

Retningslinjene fra NIF sier at man ikke får filme og publisere noen uten samtykke. For barn under 15 år må man i tillegg ha samtykke fra foreldrene. Dette må man ha skriftlig fra hver enkelt.

SVU har derfor besluttet at det ikke blir tillatt å filme eller publisere film fra LÅMØ 2019 med mindre man har slikt samtykke fra samtlige utøvere med foreldre eller at regelverket blir presisert fra NIF/ eller NSF administrasjon.

 

Øvelsesoppsett med tidspunkt:

øvelsestidspunkt