Klubbklær

Første runde med klubbklær er nå kommet, venter nå bare på logoene som skal strykes på! Utdeling skjer så fort logoene er på plass (svømmere som skal til Ishavssvøm – Tromsø får klærne før helgen, med eller uten logo). Betaling av klærne skjer til svømmeklubbens konto 4570.16.60319, betal  og ta med screenshot/ kvittering på betaling når klærne hentes. Evt. kan man sende kvitteringen på e-post (post@sortlandslk.no) så krysser jeg det av på skjemaet vårt! Betaling for bokstaver som trykkes på tar vi etterpå.

Når dere betaler er det viktig at dere merker betalingen med: Klubbklær «Ola/ Kari Nordmann» (navn på den som skal ha klærne).

Prisene:

Jakke: Junior 320,- Senior 360,-

Bukse: Junior 240,- Senior 280,-

T-skjorte: Junior 160,- Senior 200,-

 

Hvis det er noen som er usikre på hva de bestilte, så er det bare å ta kontakt på e-post!